Om företaget:
Widmarks Vildmarksfiske i Älvkarleby startades 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben kan det mesta om fiske. Företaget säljer och arrangerar fiskerguidning och redskap.

Tänk vilken perfekt sysselsättning för killgänget eller varför inte ta med dina tjejkompisar på något annorlunda. Det går ju även bra att utmana avdelningen på företaget och samtidigt lära känna en annan sida av dem. Jag står för full fiskeutrustning och flytoveraller men du betalar för dragen, det kan ju gå åt en del på en  fiskeresa, även om man är en erfaren fiskare...

Widmarks Vildmarksfiske anordnar fiskeguidning i Saltsrömmen, Henessund och Lavangen i Norge. Och även laxfiske i Namsen i Norge

Widmarks Vildmarksfiske anordnar även guidade fisketurer i Gävlebukten,Dalälven,Östhammars-skärgård,Storsjön Sandviken. Laxfiske i Älvkarleby och Boden. laxtrolling utan för Singö eller efter kundens önskemål.

Widmarks Vildmarksfiske erbjuder även fiske i Gällivare efter Röding, Harr ock Öring

Widmarks Vildmarksfiske anordnar även fiskeguidning efter kundens egna önskemål.

För mindre sällskap tar en Silver-Shark 580 med en 115hk Mercurymotor med oss ut på sjön, vid större sällskap ordnas båtar efter behov.

I priset ingår:

Fiskeguide i Sverige (övrigt se Guidning i Norge)
Båt(Silver-Shark)+Drivmedel
Flytoveraller eller flytvästar
Fiskespön med tillbehör för spin & verticalfiske eller trollingfiske
Övernattning och mat ordnas efter kundens behov.

Innehar f-skattsedel och Ansvarsförsäkring

Kontakta oss:

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Ring för Information & prisuppgifter. Telefon: 070-306 85 13 // Peter Widmark

Epost: info@widmarksvildmarksfiske.com